Heeft u - zoals velen - uw salarisadministratie ondergebracht bij een (groot) accountantskantoor, bekijkt u dan eens goed wat u daar maandelijks voor betaalt. Vaak zijn dit zeer hoge bedragen. U betaalt namelijk ook voor de grote organisatie die achter uw accountant zit.

Het is een misverstand dat uw salarisadministratie verplicht door collega’s van uw accountant uitgevoerd moet worden. U bent vrij om zelf te bepalen wie dit voor u uitvoert. Wij durven zelfs te stellen dat wij kritischer en onafhankelijker zullen kijken naar uw loonverwerking, omdat wij geen gezamenlijk belang hebben met uw boekhouder.

Ook in praktische zin is het apart uitbesteden van uw salarisadministratie geen probleem, want wij hebben ruime ervaring op dat vlak en garanderen een naadloze samenwerking met uw accountant.

Wij begrijpen de persoonlijke binding die u met uw accountant heeft en respecteren die ook. Maar u kúnt een beter en persoonlijker contact over uw salarisverwerking krijgen, terwijl u tegelijkertijd veel geld bespaart en nog een kwalitatief betere service krijgt ook! Overtuig uzelf bij de referenties dat andere ondernemingen die ervaring reeds hebben!

Wij lichten de mogelijkheden en onze werkwijze graag toe in een persoonlijk gesprek. Daarnaast brengen wij op verzoek uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan u uit.

Terug

 

 

Salarisverwerking
voor Ondernemingen