Een belangrijk doel van onze inspanningen is uiteraard dat onze klanten zonder uitzondering zeer tevreden zijn over onze dienstverlening.

Dat we daarin lijken te slagen, mag blijken uit de onderstaande reacties.
De betrokken ondernemingen zijn overigens graag bereid om als referent op te treden. Hun contactgegevens zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Administratiekantoor, verloning van 20 klanten
“Ik ben heel tevreden: uitstekende service, snelle reactie op vragen en snelle verwerking en levering van output, betrouwbaar, professioneel, korte lijnen en goede tarieven.”

Administratiekantoor, verloning van 25 klanten
“Als ik voor klanten een subcontractor inschakel, moet ik daar voor 100% achter kunnen staan. En dat sta ik bij SalarisZorg. Mijn vertrouwen is nog geen moment beschaamd geweest.”

Productiebedrijf, meer dan 50 personeelsleden
“Wij krijgen goed advies, het gevraagde is altijd op tijd binnen en er is
tijd en ruimte voor dingen die specifieke aandacht vragen. Kortom:
Wij zijn een tevreden klant.”

Accountantskantoor met 20 vestigingen
“Marco heeft ons begin 2009 snel en adequaat geholpen. Naast werkzaamheden t.b.v. een conversie heeft Marco ervoor gezorgd dat de dienstverlening aan onze klanten gecontinueerd bleef en bleek hij een uitstekende vraagbaak op gebied van automatisering en salarisadministratie voor de collega's. Daarbij is Marco een erg plezierige vent die zich moeiteloos in het team voegde.”

Referenties