SalarisZorg bestaat uit een team van ervaren salarisadministrateurs
en wordt geleid door Marco Wever en Jeroen Vriend.

Marco (1971) heeft 10 jaar als Senior Salarisadministrateur en teamleider
bij verschillende top 10 accountantskantoren gewerkt, voordat hij in 2008 zelfstandig verder ging. Hij heeft opleidingen tot en met de Vakopleiding Payroll Services (VPS) gevolgd.

Jeroen (1972) heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde 10 jaar in de ICT gewerkt, alvorens zich met Marco te bekwamen in de salarisadministratie. Jeroen heeft het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) behaald.

We zijn beiden uiterst flexibel en fulltime beschikbaar en werken intensief samen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Marco: Ik wilde heel bewust met een gelijkwaardige partner werken.
Ik heb te vaak gezien dat de kwaliteit van de geboden service zeer sterk afhangt van de vraag wie jouw bedrijf verloont. En dat klanten er grote moeite mee hadden als hun administratie ineens door een minder ervaren collega zou worden voortgezet. Wij streven naar een gelijkwaardig, hoog serviceniveau, en een goede backup van elkaars werk. Op die manier weet een klant dat hij altijd goed geholpen wordt: Als de n niet beschikbaar is, dan wordt hij door de ander net zo goed geholpen.

Jeroen: De sterke motivatie om klanten altijd het beste te willen bieden heb ik altijd al gehad. Menig manager heeft mij in het verleden proberen
te bewegen om mijn werk af te raffelen omdat de klant toch wel het volle pond zou betalen. Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik wil een klant wr voor zijn geld geven. Die aanpak heeft altijd gezorgd voor zeer sterke relaties met mijn klanten. Behalve dat mij dat gewoon een erg goed gevoel geeft ben ik ervan overtuigd dat het de klant en mijzelf het meeste oplevert, zowel op zakelijk als op menselijk vlak.

Profiel
Jeroen en Marco